Resultaat 1–24 van de 724 resultaten wordt getoond

1-Persoonsbedden

Na een lange dag is het belangrijk dat je voldoende nachtrust krijgt. Dit kan alleen door middel van een goed bed. Naast het kiezen van het juiste matras, is ook de stijl van het bed belangrijk. Wat voor eenpersoonsbed past bij jou? Een goede combinatie van interieur en rust is belangrijk. Deze rust kun je creëren door meubels te kiezen die bij elkaar aansluiten. Zo wordt er één geheel gecreëerd.

Neemt niet veel ruimte in beslag

1-persoonsbedden worden vaak gebruikt in kleinere ruimtes. Je vindt ze vaak terug in een logeerkamer, studentenkamer of kinderkamer. Ze nemen niet zoveel ruimte in beslag, in tegenstelling tot een tweepersoonsbed. Bedden zijn in diverse afmetingen te vinden. De lengte van veel bedden ligt op 200, 210 of 220 centimeter. Mensen in Nederlanders zijn immers vrij lang. Het is dan prettig dat je goed in bed kunt liggen. De breedte bij een 1-persoonsbed ligt vaak op de 90 centimeter.

Groot aanbod in 1-persoonsbedden

Er zijn veel soorten eenpersoonsbedden te vinden. Je hebt de keuze uit diverse kleuren, materialen, stijlen en maten. Ben je opzoek naar een wat groter bed? Kijk dan eens bij het aanbod van 2-persoonsbedden. Wanneer je net iets meer ruimte wilt dan een eenpersoons, kan een twijfelaar ook een uitkomst zijn. Deze is vaak 120 centimeter breed. Bekijk het online aanbod van bedden op Meubelsvoorjou. Er is keuze genoeg qua stijl en groottes. Er is altijd wel een eenpersoonsbed die aansluit bij jouw stijl of die van je gezin.