Resultaat 1–24 van de 604 resultaten wordt getoond

2-Persoonsbedden

Na een lange dag is het belangrijk dat jij ’s nachts je nachtrust krijgt. Comfort speelt hierbij een belangrijke rol. Bij het kopen van een tweepersoonsbed houd je hier rekening mee. Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat je een bed kiest dat je mooi vindt en wat past bij de rest van het interieur.

Waarom 2-persoonsbedden?

Naarmate mensen ouder worden, vinden ze het fijner om een tweepersoonsbed aan te schaffen. Wellicht om samen met je partner te slapen. Maar het kan ook fijn zijn om alleen in een 2persoonsbed te liggen. Heb je niet veel ruimte, maar wil je toch een wat groter bed? Dan kan een twijfelaar een uitkomst zijn. Deze bedden zijn 120 breed en nemen minder ruimte in dan een 2-persoonsbed.

Afmetingen

De lengte van tweepersoonsbedden ligt op 200, 210 of 220 centimeter. Welke lengte je kiest, is afhankelijk van de lengte van jou en je partner. Wanneer iemand lang is, kies je automatisch voor een wat langer bed. Je wilt immers je benen kunnen strekken. De breedte ligt doorgaans tussen de 140 en 180 centimeter. Afhankelijk van de ruimte die je nodig hebt kies je deze breedte. Natuurlijk moet het bed ook in de slaapkamer passen.

Stijl

Een bed bepaalt echter ook de stijl van de slaapkamer. Het creëren van een combinatie van ontwerp en ontspanning kan nog een hele klus zijn. Er zijn namelijk heel veel soorten tweepersoonsbedden verkrijgbaar. Je moet een keuze maken uit kleuren, materiaal en stijl. Daarnaast moeten de meubelen hier ook op aansluiten. Houd er in ieder geval rekening mee dat het bij elkaar past. Door een passend geheel kun je meer rust creëren. Iets wat in een slaapkamer erg belangrijk is. Meubelsvoorjou helpt je hierbij. Door het online overzicht van bedden heb je een ruime keus.