Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

Bartafels

Opzoek naar mooie en functionele bartafels? Meubelsvoorjou heeft een betaalbaar assortiment met tafels. Je vindt er diverse tafels van diverse aanbieders. Het is maar net naar wat voor soort je opzoek bent. Ga je voor een functionele variant? Of voor een bartafel die in het interieur komt te staan?

Diverse functies

Deze meubelstukken kunnen meerdere functies hebben. Vier jij binnenkort je verjaardag of een ander feestje? Komen er veel mensen? Dan is de bar- of statafel zeker een uitkomst. Plaats een aantal bartafels en maak er een sta feestje van. Zet er wat lekkere hapjes op en je gasten kunnen staan en hangen aan de bartafel. Maar het kan ook een mooie aanvulling zijn op het interieur. Kies bijvoorbeeld een wat grotere bartafel met bijpassende stoelen voor in de keuken. Dan kun je met je gezinsleden gezamenlijk aan deze tafel ontbijten.

Kiezen van bartafels

Ze zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Maar wat is nou de juiste hoogte? Dit is afhankelijk van jouw lengte. Ga voor de bartafel staan en leg je armen op het tafelblad. Deze heeft de juiste hoogte wanneer je rug recht is en je armen een hoek van 90 graden maken. Je moet niet naar voren buigen, maar je armen ook niet hoger hoeven te plaatsen. Ze moeten ontspannen op het tafelblad liggen. Koop je een bartafel met stoelen? Dan geldt hetzelfde.

Gemiddelde lengte

Als er meerdere mensen aan bartafels moeten staan – bijvoorbeeld in de horeca of tijdens een feestje – is het wat lastiger om een goede hoogte te kiezen. Gasten moeten prettig kunnen staan. Neem in dit geval een gemiddelde lengte. De meeste statafels zijn gemakkelijk te verstellen. Op Meubelsvoorjou vind je allerlei bar- en statafels van diverse aanbieders bij elkaar. Hierdoor kun je in één oogopslag zien wat voor soorten en groottes er zijn.