Resultaat 1–24 van de 254 resultaten wordt getoond

Bijzettafels

Erg populair op dit moment zijn de bijzettafels. Dit is een wat kleinere tafel dat over het algemeen veel in de buurt van de bank wordt geplaatst. Erg handig voor accessoires of om er wat op te kunnen zetten. Denk aan een kopje thee of koffie. Door zijn vele functies kunnen deze tafels ingezet worden voor diverse doeleinden.

Multifunctioneel

Een bijzettafel is een multifunctioneel meubelstuk, welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Gebruik deze bijvoorbeeld als extra tafel als er visite is. In sommige gevallen wordt de salontafel vervangen door een of meerdere bijzettafeltjes. Het is ook een idee om wat meerdere bijzettafeltjes bij elkaar te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld in plaats van de salontafel. Zet drie kleine tafeltjes van verschillende kleuren, groottes of vormen bij elkaar om het geheel een leuk contrast te geven. Zo krijg je een unieke woonkamer.

Toevoeging aan het interieur

In de meeste interieurs worden bijzettafels gebruikt voor de sier. Creëer wat extra sfeer of zet er een plant of andere accessoire op. Het voordeel is dat ze niet veel ruimte in beslag nemen en niet zwaar zijn. Hierdoor kan er gemakkelijk van opstelling veranderd worden.

Diverse bijzettafels

De bijzettafels die je op Meubelsvoorjou vindt, kunnen je helpen bij het oriënteren. Ga je voor één bijzettafeltje? Of voor meerdere kleinere? Het aanbod bestaat uit producten van verschillende webshops. Kies bijvoorbeeld voor een houten bijzettafeltje of een met slechts houten poten en een gelakte bovenkant. Of ga juist voor stalen poten met een houten blad. Deze contrasten zie je tegenwoordig veel terug het moderne interieur. Kijk rond in het aanbod van producten en vind een passende bijzettafel voor jouw interieur.