Resultaat 1–24 van de 107 resultaten wordt getoond

Boxsprings

De meest gekochte bedden van dit moment zijn boxsprings. Ze zijn populair vanwege het hoge slaapcomfort. Daarnaast bieden ze perfecte ondersteuning, juiste drukverdeling, goede ventilatie en hebben ze een lange levensduur. Dit bij elkaar maakt het de investering zeker waard. Gegarandeerd een goede nachtrust. Door het grote aanbod vind je altijd een bed dat past bij de rest van de slaapkamer.

Wat is een boxspring?

Het is een combinatie van een matras met binnen vering. Deze ligt weer op een verende bodem. Het is een simpel ontwerp, maar heeft toch een hoge ergonomische kwaliteit. Bij elkaar geeft het ideale ondersteuning tijdens het slapen. Je ziet ze vaak ook in hotels. Dit vanwege de luxe uitstraling. Daarom worden ze ook vaak hotelbedden genoemd.

Kopen van boxsprings

Bij de aanschaf is het comfort het belangrijkste. Een goede nachtrust is immers belangrijk. Daarna kijk je naar de vormgeving van het bed. Een bed neemt vaak veel ruimte in. Het heeft simpele vormen, maar het bepaalt voor een overgroot deel de sfeer van een slaapkamer. Juist hierdoor kun je mooie combinaties creëren. Laat bijvoorbeeld de kleuren op elkaar aansluiten. Of maak juist gebruik van diverse kleurtinten en materialen.

Groot online aanbod

Tip is om een combinatie van lagen en de stijl te combineren. Een strak en zwart onderstel met zilverkleurige pootjes staat goed in een strakke kamer. Voor een romantischere stijl is hout en robuuste materialen misschien mooier. Meubelsvoorjou geeft diverse stijlen weer. Deze boxsprings worden aangeboden door diverse toonaangevende meubelwinkels.