Resultaat 1–24 van de 95 resultaten wordt getoond

Bureaustoelen

Over het algemeen worden bureaustoelen gebruikt voor achter een werkbureau of een bureau met een computer. Op deze manier kun je comfortabel werken. Met name wanneer je veel thuiswerkt is het raadzaam om te investeren in een duurzame bureaustoel. Je brengt er namelijk heel wat uurtjes op door en wilt natuurlijk voorkomen dat je klachten krijgt door een verkeerde werk- en zithouding.

Kiezen uit het aanbod van bureaustoelen

Belangrijk bij een stoel voor bij het bureau is dat deze comfortabel zit. Verder is het belangrijk dat jij een goede werkhouding kunt aannemen. Een tip is om naar de afmetingen van de stoelen te kijken. Wanneer je zit moeten je benen een hoek van negentig graden kunnen maken. De meeste bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar, daarom moet dit geen groot probleem vormen. Verder is het van belang dat de stoel de juiste ondersteuning geeft aan de rug en armen. De armen moeten een – ontspannen – hoek van 90 graden kunnen maken.

Bij een bureaustoel hoort een passend bureau

Vergeet niet om het aanbod van bureaus te bekijken. Na het vinden van de juiste bureaustoel is het namelijk belangrijk om een passend bureau te hebben. Een te laag bureau kan namelijk zorgen voor rugklachten. Een te hoge voor schouderklachten. Zorg dat de hoogte van het bureaublad ongeveer gelijk is aan de armen (wanneer deze een hoek van negentig graden maken).

Overzicht van online producten

Weten wat er online zoal te vinden is op het gebied van bureaustoelen? Neem dan een kijkje in het overzicht van Meubelsvoorjou. Hier vind je stoelen van verschillende leveranciers tegen een betaalbare prijs. Het is tevens mogelijk om te filteren op een specifieke kleur, prijs of materiaal.