Resultaat 1–24 van de 246 resultaten wordt getoond

Dressoirs kopen

Een dressoir is een lage kast die meestal tegen de muur of achterkant van een bankstel wordt gezet. De hoogte maakt het geschikt voor mooie accessoires. Het wordt vaak toegepast in de woonkamer, maar kan bijvoorbeeld ook prima in een slaapkamer of andere ruimte. De meeste dressoirs hebben laden, dit maakt het geschikt om spulletjes in kwijt te kunnen.

Dressoirs voor het aankleden van een muur

Met een dressoir kan een kale muur eenvoudig aangekleed worden. Dit doe je door ook naar de muur te kijken. Wat voor kleur heeft deze muur? Bij het uitzoeken van een nieuw dressoir dient hier rekening mee gehouden te worden. Hierbij is niet gezegd dat de kast in dezelfde kleur moet komen. Juist door het kiezen van een andere tint, krijg je een mooi effect. Denk aan een dressoir in gebroken wit tegen een antraciet of donkergrijze muur. Naast dat het een toevoeging is aan je interieur, zijn dressoirs ook een heel functioneel meubelstuk. Berg er rommeltjes in op die niet iedereen hoeft te zien. Denk aan afstandsbedieningen en dergelijke.

Voeg persoonlijkheid toe

Vergeet niet om ook bewust na te denken wat er boven en op het meubelstuk komt. Dit is minstens zo belangrijk voor het bepalen van de sfeer. Dressoirs worden ook vaak gebruikt voor persoonlijke spulletjes. Zet er bijvoorbeeld een paar fotolijsten met foto’s van jou en je gezin op. Of zet er een paar vazen of kaarsen op. Doordat de kast laag is, is de ruimte erboven geschikt voor een opvallend decoratiestuk. Bijvoorbeeld een schilderij, sfeervolle spiegel of een fotolijst. Hierbij is het mooi om de lijnen van het dressoir denkbeeldig door te trekken. Voor het kiezen van de juiste dressoirs kun je het overzichtelijke online aanbod bekijken via Meubelsvoorjou.nl. Maak gebruik van het filter om het passende meubelstuk te vinden.