Resultaat 1–24 van de 1179 resultaten wordt getoond

Eetkamerstoelen

Op eetkamerstoelen wordt doorgaans veel tijd doorgebracht. Wanneer je met je gezin of partner aan het ontbijten, lunchen of dineren bent. Of wellicht wanneer er vrienden op bezoek zijn. Daarom is het belangrijk dat je keukenstoelen kiest die bij je passen. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua comfort en functionaliteit. Wellicht wil je stoelen met wieltjes?

Trendy eetkamerstoelen

Stoelen voor bij de eettafel vind je in allerlei soorten en maten. Op dit moment zijn de wat robuustere modellen met een enigszins natuurlijke uitstraling erg populair. Het belangrijkste is dat de keukenstoelen comfortabel zijn en bij de rest de keuken of eetkamer passen. Zit je veel met familieleden of vrienden aan de eetkamertafel? Dan is het wellicht een idee om duurzame en comfortabele eetkamerstoelen te kiezen. Kies een materiaal dat lekker zit, maar enigszins slijtvast is.

Aanschaf

Bij het aanschaffen van keukenstoelen is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de eetkamertafel. De stoelen moeten qua breedte, maar ook qua hoogte onder de tafel passen. De eetkamerstoelen moeten met de armleuningen wel onder de tafel geschoven kunnen worden. Bovendien is dit ook van belang voor de keuze van het aantal stoelen. Het ene model is breder dan het andere, waardoor er niet altijd evenveel stoelen onder een tafel passen.

Passende stoelen

Meubelsvoorjou geeft je een compleet overzicht van stoelen voor in de eetkamer. Kies een wat smallere stoel voor een wat kleinere tafel. Een grootte ruimte? Dan is het erg mooi om een grootte tafel met bijpassende stoelen te kiezen. Kijk lekker rond op de website of filter op prijsklasse, materiaal en/of kleur.