Resultaat 1–24 van de 536 resultaten wordt getoond

Eetkamertafels

De eetkamertafel vormt vaak een heel centraal punt in het huishouden. Bijvoorbeeld voor het avondeten of om juist even gezellig met elkaar de stand van zaken door te nemen. Naast dat de eetkamertafel multifunctioneel moet zijn, moet deze natuurlijk ook passen bij de rest van het interieur. Het kiezen is geheel afhankelijk van de kleuren en materialen die je in de rest van het huis hebt. Veel eiken meubelen? Dan kun je ook een eiken eetkamertafel kiezen. Dit is gelijk een duurzaam materiaal wat lang meegaat. Er zijn ontzettend veel soorten eetkamertafels verkrijgbaar.

Maten eetkamertafels

Welke afmetingen je kiest is geheel afhankelijk van de woonruimte en het huishouden. Een groot gezin? Dan is het vaak logischer om een wat groter model te kiezen. Voor twee personen is een kleine tafel al snel voldoende. Woon je samen, maar krijg je regelmatig visite? Bijvoorbeeld van (klein)kinderen, vrienden en/of familie? Kies dan voor een uitschuifbare tafel. Dit is een tafel met een verlengstuk. Breid de eetkamertafel uit wanneer je visite hebt en klap deze daarna weer in om wat ruimte te besparen. Zo hoef je nooit te sjouwen met meerdere tafels.

Vind de juiste tafel

Weet je nog niet precies wat voor eetkamertafel je graag wilt? Dan is Meubelsvoorjou de ideale gelegenheid om te kijken naar diverse modellen. Al wel een goed idee van de ideale eetkamertafel? Gebruik dan de filter aan de linkerkant van het scherm. Kies de gewenste prijsklasse, kleur en materiaal en je krijgt de tafels te zien die aan jouw wensen voldoen. Vergeet niet om naar passende eetkamerstoelen te kijken en rekening te houden met het gewenste aantal. Sommige stoelen zijn namelijk bredere dan de andere. Het zal zonde zijn als niet het gewenste aantal stoelen bij de tafel past.