Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Fotolijstjes

Je inrichting wat persoonlijker maken? Voeg dan persoonlijke foto’s toe aan je interieur. Dit maakt je huis nog persoonlijker. Kies passende lijstjes om jezelf en je naasten nog beter naar voren te laten komen. Op dit moment zijn natuurlijke materialen erg populair. Vooral de houten varianten zie je veel terug. Kies de fotolijstjes die passen jou en je interieur passen.

Soorten fotolijstjes

Ze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Een standaard fotolijstje is 10×15, maar je kunt er ook voor kiezen om een foto groter af te (laten) drukken en in een grotere fotolijst te plaatsen. Hang bijvoorbeeld een trouw- of familiefoto in de woonkamer. Of maak een leuk fotohoekje op een dressoir of juist aan de muur in de gang. Iedereen die binnenkomt ziet dan alle fotokiekjes van jou en je gezin.

Lijsten en ophangsystemen

Bovendien heb je ook keuze in verschillende lijsten en ophangsystemen. Met een wissellijst kun je regelmatig van foto wisselen. Wissellijsten hebben een speciaal mechanisme, zodat foto’s gemakkelijk afgewisseld kunnen worden. Daarnaast is er nog verschil in het doeleinde van de fotolijsten. Sommige lijstjes kunnen alleen neergezet worden, terwijl anderen meer geschikt zijn om op te hangen. Bij het aanschaffen van fotolijstjes is het daarom handig om te weten waar ze moeten komen.

Combineren van fotolijsten

Er is veel keuze is soorten lijstjes. Denk aan vierkante, ronde of rechthoekige. Je kunt ervoor kiezen om dezelfde vormen aan te houden, maar misschien wel leuker is om verschillende vormen en afmetingen te combineren. Zet ze bij elkaar of hang ze op aan de muur of in de gang. Kijk op de website wat er zoal aan lijstjes verkrijgbaar is of filter op jouw wensen en vind de fotolijstjes die bij je interieur passen.