Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kandelaars en kaarsen

Wil jij je woonkamer wat meer sfeer geven? Dan kan door middel van kaarsen. Deze kunnen worden gebruikt als alleen accessoire, maar door ze aan te steken kun je wat meer sfeer creëren in een ruimte. Met name in de wintermaanden, wanneer het al op tijd donker wordt. Dit maakt het extra gezellig om op de bank te kruipen met een kop thee, een dekentje en een boek.

Verschillende mogelijkheden

Een kandelaar is een soort kaarsenstandaard. In de meeste gevallen moeten er langere en smalle kaarsen ingezet worden. Ze worden veelal gebruikt ter decoratie. Zet meerdere op een dienblad om het wat gezelliger in huis te maken. Je kunt er zelf voor kiezen om ze wel of niet aan te steken. Ook zijn er veel kaarsenhouders op de website te vinden. Dit kunnen standaard houders, maar ook wat opvallendere en prominentere varianten zijn. Dan heb je gelijk een mooie accessoire voor in de woonkamer. ’s Avonds kun je ze aansteken. Het voordeel is dat het kaarsvet in de houder blijft. Vergeet niet om gelijk de juiste kaarsen bij de kandelaars aan te schaffen.

Maak een keuze uit het aanbod van kaarsen en kandelaars

In de uitgebreide selectie vind je de mooiste artikelen. Selecteer je persoonlijke wensen en vind de kandelaars en/of kaarsjes die bij je passen. Dit kun je doen aan de hand van het filter. Deze vind je aan de rechterkant van het scherm. Geef je budget, gewenste kleur en materiaal aan en vind de decoratie die bij je past. Op zoek naar windlichten? Deze vind je onder de categorie windlichten.