Resultaat 1–24 van de 145 resultaten wordt getoond

Kapstokken

Het is een functioneel meubelstuk. Jassen en andere kledingstukken van jou en je gezin moeten eraan opgehangen worden. Bovendien moet het bezoek ook zijn of haar jas kwijt kunnen. Toch is een kapstok is vaak een van de eerste dingen die je bij binnenkomst ziet. Belangrijk is daarom dat deze bij de rest van het interieur past. Bij het kiezen van kapstokken heb je de keuze uit diverse varianten. Kies je bijvoorbeeld voor een opvallende of voor kleinere en minder opvallende kapstokken?

Kapstokken kiezen die bij het interieur passen

In eerste instantie zijn ze ontworpen voor hun functionaliteit, maar tegenwoordig zijn ze in vele varianten verkrijgbaar, waaronder de staande variant en de kapstok voor aan de muur. Heb je geen ruimte om een staande kapstok kwijt te kunnen? Dan is het handiger om een grotere aan de wand te bevestigen. Ga bijvoorbeeld voor een echte eyecatcher. Deze hebben vaak nog wat ruimte om bovenop artikelen kwijt te kunnen, zoals manden, paraplu’s of hoeden. Kies bijvoorbeeld voor een kapstok van steigerhout.

Kleinere kapstokjes

Natuurlijke kun je ook kleinere haken aan de wand bevestigen. Kies een aantal simpele haken, of juist meerdere moderne wandhaken uit. Bij het bevestigen heb je zelf de keuze waar de kapstokjes komen. Hang ze naast elkaar of geef ze juist wat meer ruimte. Het is ook afhankelijk van de grootte van het gezin. Voor een heel gezin ben je meer haken nodig, dan wanneer je slechts met je partner woont. Iedereen heeft namelijk wel minstens twee jassen om op te hangen. Meubelsvoorjou geeft een breed overzicht van kapstokken van diverse meubelzaken. Filter op je persoonlijke wensen om kapstokken te vinden die bij je passen.