Resultaat 1–24 van de 1782 resultaten wordt getoond

Karpetten

Opzoek naar wat warmte in huis? Dit kan door middel van karpetten. Deze geven sfeer in huis en maken tegelijkertijd een vloer warmer. Kies bijvoorbeeld voor een vloerkleed bij het bankstel. Dit geeft gelijk wat meer gezelligheid en het is warmer aan de voeten. Maar de vloerkleden kunnen in principe voor alle ruimtes toegepast worden. Het is maar net waar je wat meer warmte onder je voeten wilt hebben.

Meer warmte in huis

Een karpet zorgt zowel letterlijk als figuurlijk voor meer warmte in huis. Bijvoorbeeld als je voor de televisie zit. Een ander voordeel is dat vloerkleden zorgen voor geluidsdemping. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je directe buren. Het maakt een ruimte minder hol en geeft wat meer sfeer. Bovendien kleedt het de ruimte wat meer aan. Kies een kleed die past bij de rest van het interieur. Bijvoorbeeld in bruin, wit of beige. Ook leuk zijn de speciale karpetten voor de keuken.

Karpetten voor alle ruimtes

Naast dat karpetten geschikt zijn voor de woonkamer, kunnen ze ook heel gebruikt neergelegd worden in andere ruimtes. Bijvoorbeeld om een kinderkamer wat meer aan te kleden. Kies bijvoorbeeld een vloerkleedje met Minions, Woezel en Pip, Cars, Frozen of een bloemetjespatroon. Daarnaast zijn er diverse kleuren verkrijgbaar. Of wellicht ben je opzoek naar een karpet voor in de badkamer? Dan sta je ’s ochtends niet met je blote voeten op de koude tegels. De karpetten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en patronen. Door middel van het filter op Meubelsvoorjou kun je een vloerkleed vinden die bij je past.