Enig resultaat

Kledinghangers

Kleding wordt meestal opgevouwen en in de kast gelegd. Wil jij je kleding mooi en kreukvrij uit de kast kunnen halen? Dan kun je ze het beste aan een speciale kledinghanger hangen. Hangen ze na het wassen en strijken op een hanger en je kunt ze vervolgens kreukvrij aandoen. Bovendien heb je een beter overzicht van wat je in de kast hebt hangen.

Soorten kledinghangers

De meeste hangers zijn gemaakt van hout. Maar ze kunnen ook zijn vervaardigd uit metaal, kunststof of ander materiaal. Op dit moment zijn de houten en witte modellen erg populair. Deze zijn voorzien van een slijtvast laklaag. Dit geeft de hangers gelijk een moderne uitstraling. De standaard kledinghangers zijn meestal verkrijgbaar per meerdere stuks. De speciale hangers – zoals voor een rok of broek – worden per stuk geleverd. Kijk bij het artikel voor het aantal.

Online aanbod

Kledinghangers nodig? Meubelsvoorjou geeft je een groot overzicht aan artikelen die online verkrijgbaar zijn. Denk aan de standaard hangers voor blouses, jurken en jasjes, maar ook aan andere functionele hangers. Bijvoorbeeld voor een broek of rok. Deze hebben speciale haakjes, waar de broek tussen vastgeklemd kan worden.

Andere mogelijkheden om kleding te bergen

Naast kledinghangers zijn er online nog meer mogelijkheden te vinden op het gebied van bergen van kleding. Heb je iets nodig waar jij je kleding oplegt? Of gebruik je altijd een stoel? Schaf dan een dressboy aan. Dit is een ideaal meubelstuk om je kledingstukken overheen te hangen. Heb je aardig wat stropdassen? Deze kun je een speciale kleerhangen voor stropdassen ophangen. Er zijn tevens organizers en opberghoezen voor kledingstukken verkrijgbaar. Kijk rond op de website om te zien wat er online zoal verkrijgbaar is.