Resultaat 1–24 van de 134 resultaten wordt getoond

Krukken

Een veel gebruikt meubelstuk op dit moment is de kruk. Dit is een meubelstuk wat een mooie aanvulling kan zijn op je interieur, maar tegelijkertijd ook erg functioneel kan zijn. Krukken zijn er te vinden in allerlei soorten modellen, maten, materialen en kleuren. Dit betekent dat er ook een uitgebreid aanbod is. Denk aan hout, kunststof en metaal. Bovendien kun je vaak ook nog kiezen uit verschillende hoogtes. Wat voor soort moet je dan kiezen?

Functioneel en modieus

Een kruk is veelal een aanvulling op het interieur. Het wordt vaak gebruikt als bijzettafeltje. Bijvoorbeeld om er een plant of andere accessoire op te zetten. Erg modieus zijn op dit moment de krukken van hout of met grafische vormen. In andere gevallen worden ze ook wel gebruikt om de functionaliteit. Bijvoorbeeld als om op te staan als je ergens niet bij kunt. Of om even op te zitten. Het kan ook voor beide functionaliteiten gebruikt worden. Er zijn ook krukken op wieltjes. Erg handig voor bijvoorbeeld een bureau.

Vind passende krukken

Belangrijk is dat je een kruk kiest die past bij je interieur. Bedenk wat de functie moet zijn en kies vervolgens een passend model. Het maakt niet uit wat voor soort je zoekt, op Meubelsvoorjou vind je altijd de kruk waar je naar opzoek bent. Dit komt omdat onze website een overzicht geeft van een diversiteit aan producten, van verschillende aanbieders. Kijk rustig rond of gebruik het filter aan de linkerkant van het scherm, om wat specifieker te kunnen zoeken.