Resultaat 1–24 van de 47 resultaten wordt getoond

Side-tables

Wat meer sfeer creëren in een ruimte? Of nieuw leven inblazen? In dat geval kan een side-table een passende aanvulling zijn. Side-tables zijn tafels die tegen een muur aan horen te staan. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze niet veel ruimte innemen, maar creëer je net even wat meer sfeer. Met name wanneer je wat leuke accessoires op het tafeltje zet. Dit geeft het geheel ook nog eens een persoonlijke touch.

Side-tables voor in de hal

Sidetables zijn vaak smal van stuk. Hierdoor nemen ze niet veel ruimte in en zijn ze heel geschikt voor in de hal of gang. Gangen zijn vaak namelijk vrij kille ruimtes. Met een sidetable kun je net even wat meer sfeer creëren. Bovendien beschikken de meeste modellen over lades of ruimtes waar manden geplaatst kunnen worden. Bijvoorbeeld voor handschoenen, mutsen, paraplu’s en andere artikelen. Zo vormen ze ook nog een praktische opbergoplossing en ben je meteen wat spulletjes kwijt. Dit geeft een opgeruimder gevoel.

Persoonlijke accent aan de woonkamer

Sidetables geven de ideale mogelijkheid om persoonlijke accenten aan een ruimte toe te voegen. Denk aan decoraties zoals bloemen, lantaarns, kaarsen, prullaria of andere accessoires. Hiermee kun jij je hal, woonkamer of misschien slaapkamer een wat meer persoonlijke stijl geven. Deze sfeer wordt ook bepaald door het soort tafel dat je kiest. Populaire sidetables op dit moment zijn de witte tafels met een landelijke of klassieke stijl. Aangevuld met houten elementen maakt dit je interieur helemaal af. Of kies voor wat strakkere elementen. Op Meubelsvoorjou vind je een aanbod van vele producten van diverse online meubelzaken.