Toont alle 23 resultaten

Slaapbanken

Heb je regelmatig logees? En heb je te weinig ruimte voor een logeerbed? Dan is een slaapbank een uitkomst. Dit is een bank en logeerbed in één. Erg handig voor mensen die klein wonen of voor bijvoorbeeld een studentenkamer. Overdag is het een bank, ’s avonds tover je deze om tot een comfortabel bed.

Voor wie klein woont

Slaapbanken zijn ideaal voor mensen die niet zo groot wonen. Denk aan appartementen, studio’s of studentenkamers. Deze hebben vaak een kamer, waar alle meubelen in moeten staan. Dit betekent dat het bed, de bank en de studeerruimte in één ruimte aanwezig is. Met een slaapbank bespaar je ruimte, doordat er al een meubelstuk afvalt. Ook wanneer je niet veel geld te besteden hebt, kan dit een goede uitkomst zijn. Je hoeft immers niet voor een bed én een bank te betalen.

Functioneel

Met een enkele beweging tover jij de bank om tot een bed of andersom. Vaak is er nog een ruimte onder de bank, om het linnengoed op te kunnen bergen. Wanneer je voor zo voordelig mogelijk wilt gaan, is het ook een optie om voor een slaapelement te kiezen. Ingeklapt is het een lage bank, uitgeklapt een matras. Deze variant is geschikt voor sporadisch gebruik. Belangrijk is natuurlijk dat je bed en de bank comfortabel is, daarom is het raadzaam om enigszins te investeren in een goede slaapbank.

Diverse slaapbanken verkrijgbaar

Online zijn er veel verschillende slaapbanken verkrijgbaar. Qua kleuren, maar ook qua stijl. Zo kun je een bank vinden die past bij de rest van je stijl. Ze worden gebruikt voor allerlei doeleinden. Bij de meeste slaapbanken liggen de matrassen op een spiraal- of lattenbodem. De meeste modellen zijn tweepersoons. Dit maakt het geschikt voor twee mensen die willen slapen of zitten. Door te filteren op je wensen, kun je de slaapbank vinden die bij je past.