Resultaat 1–24 van de 93 resultaten wordt getoond

Spiegels kopen

Iedereen heeft wel een of meerdere spiegels in huis. Al is het in de badkamer, slaapkamer of in de hal. Het is handig om te kijken hoe je haar en make-up zit, maar het kan ook een decoratief een hele mooie aanvulling zijn op een woonruimte. Het kan bijvoorbeeld meer diepte creëren, waardoor een bijvoorbeeld een woonkamer groter lijkt.

Voor elke gelegenheid

Net zoals kapstokken, hangt er vrijwel altijd een spiegel in de gang. Handig om even te kijken hoe je eruitziet, voordat je de deur uit stapt. In de hal kan het tevens een mooi sierstuk zijn. Het geeft net wat meer sfeer aan een ruimte. Kies voor een grote variant of juist voor meerdere kleinere spiegels bij elkaar. Bovendien heb je vaak de keuze uit ronde en rechthoekige modellen. Op zoek naar een spiegel voor in de badkamer? Dan is het belangrijk dat deze tegen vocht kan. Veelal kies je hierbij een die functioneel is.

Voor in de slaapkamer

Met name voor vrouwen is het soms handig om te zien hoe hun outfit eruitziet. In dit geval is het handig om er een in de kast te hangen. In dit geval kies je voor een wat grotere variant. Er zijn ook staande spiegels verkrijgbaar. Deze zijn ongeveer even groot als jij bent. Deze geven vaak ook nog wat meer sfeer aan een slaapkamer of inloopkast.

Decoratieve spiegels

Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een plakspiegel of juist voor een hele sierlijke barokspiegel. Meubelsvoorjou geeft je een overzicht van diverse producten. Deze zijn afkomstig van diverse toonaangevende meubelzaken. Filter je wensen en vind online de spiegel waar je naar opzoek bent.