Enig resultaat

Tafelklokken kopen

Een klok is een onmisbaar artikel in huis. Heel bekend zijn de wandklokken, maar een misschien nog wel mooiere accessoire zijn tafelklokken. Deze kun je eenvoudig op plekken in huis neerzetten. Naast dat het de tijd weergeeft, is het ook een mooie woonaccessoire. Wil je wat aanpassingen doen in je interieur? Dan kun je de klok weer ergens anders neerzetten. Dit in tegenstelling tot een wandklok. De tafelklok wordt dan ook vaak op een opvallende plek neergezet. Ze moeten immers gezien worden.

Tafelklokken zijn overal te plaatsen

De tafelklok is helemaal terug en bijna niet meer weg te denken uit het interieur. Hij is geschikt voor heel veel plekken in huis. Plaats deze bijvoorbeeld op een bureau, in een boekenkast of op je nachtkastje. Als je een schouw in huis hebt, is het mooi om hier een tafelklok op te plaatsen. Hierdoor krijgt het klokje een mooi plekje in huis. Bovendien kun je vanaf de bank altijd zien hoe laat het is. Erg handig zijn de klokjes en wekker ineen. Deze zijn heel geschikt voor in de slaapkamer. Tijd bij de hand én het zorgt ervoor dat je op tijd uit bed komt.

Terug van weggeweest

Meubelsvoorjou geeft het uitgebreide aanbod van tafelklokken weer. Deze zijn allemaal online verkrijgbaar. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk tafelklokken vinden die je persoonlijk aanspreken. Ga bijvoorbeeld voor de retro look of juist voor de houten trend. Er zijn klokken verkrijgbaar met wijzers en cijfers, maar ook klokken met slechts cijfers. Er zijn zowel digitale als analoge klokken te vinden. Laat je inspireren door het grote aanbod aan tafelklokken.