Resultaat 1–24 van de 278 resultaten wordt getoond

TV meubels kopen

De televisie is in veel huishoudens het centrale punt. Daarom kan een mooi televisiemeubel niet ontbreken. Een dergelijk meubels biedt ruimte voor je televisie als voor alle media- en audioapparatuur. Bovendien zijn dergelijke meubels vaak een stuk geschikter voor alle kabels die erbij horen. Deze wil je immers niet in het zicht hebben. Daarnaast draagt het meubelstuk bij aan de sfeer in je huis.

Voor al je audioapparatuur

Bij de tv zit vaak ook allerlei audioapparatuur. Het is vaak lastig om deze apparatuur een goed plekje te geven. Met een televisie of audiomeubel kun je deze apparatuur – samen met alle snoeren – een plek geven, zodat het een mooi geheel is. Ook alle snoeren kunnen achter de kast weggewerkt worden. Meestal is de achterkant open of er is een speciale opening gemaakt voor snoeren. Dit maakt een meubelstuk ideaal.

Aandachtspunten bij het kopen van een televisiemeubel

Belangrijk is om rekening te houden met de verhouding van de kamer. Bepaal waar de looplijnen moet lopen. Het meubel moet op voldoende afstand van de bank staat. Een tip is om 10 centimeter aan te houden voor elke inch van je tv. Ook dient er rekening gehouden te worden met de ogen in ruststand. Deze moeten iets naar beneden kijken. Daarom moet je ook rekening houden met de hoogte. Je kunt er ook voor kiezen om de televisie aan de muur te hangen. Schaf hierbij een laag tv-dressoir aan en je creëert een mooi effect.

Kies uit het brede assortiment TV meubels

Meubelsvoorjou biedt je een overzicht van wat online woonwinkels aan televisie meubels aanbieden. Hierdoor kun je gemakkelijk zoeken in het aanbod. Zeker wanneer je gebruik maakt van het filter. In het online assortiment vind je de meest uiteenlopende meubels. Denk aan houten tv meubelen, maar ook aan kasten met strakkere vormen. Voor ieder interieur is wel een passend televisiemeubel te vinden.