Resultaat 1–24 van de 83 resultaten wordt getoond

Vitrinekasten kopen

Vitrinekasten zijn vaak het pronkstuk van woonkamers. Er kan van alles in uitgestald worden. Denk aan servies, fotolijsten of andere mooie spulletjes. De basis van vitrinkasten zijn de glazen deurtjes. Hierdoor kun je zien wat er in de kast staat, maar blijft hetgeen in de kast wel vrij van stof. Spullen kunnen hierdoor op een goede manier tentoongesteld worden.

Opbouw vitrinekasten

Een vitrinekast heeft wel overeenkomsten met een buffetkast. Het bestaat vaak uit een kastgedeelte met laden en daarboven uit stuk met glazen deurtjes. Op zoek naar een buffetkast? Kijk dan bij het aanbod van buffetkasten. Maar vitrinekasten zijn niet allemaal hetzelfde. Er zijn ook modellen die alleen het glazen gedeelte hebben. Sommigen zijn voorzien van ingebouwde lichtjes. Het is maar net waar je naar opzoek bent.

Voor de verzamelaar

Houd je van mooie spulletjes? Laat je deze graag zien? Of ben je een verzamelaar van mooie beeldjes of andere mooie spulletjes? Dan zijn vitrinekasten ideaal. Een dergelijke kast hoeft niet alleen voor de verzamelaar te zijn. Iedereen kan laten zien waar hij of zij trots op is of mooi vindt. Denk aan mooie vazen, lekkere likeurtjes of een mooie servies. Door middel van een vitrinekast krijgen ze een mooi plekje. Een vitrinekast komt goed tot zijn recht in de buurt van de televisie- of eethoek of tegen een smalle muur.

Kies de vitrinekast die bij je past

Je spullen zijn altijd zichtbaar. Daarom moet een dergelijke kast niet alleen passen bij de rest van het interieur, maar ook bij de spullen die je erin wilt zetten. Kijk bijvoorbeeld naar de kleuren en materialen. Creëer grijstinten bijvoorbeeld met een klassieke look. Of strakke vormen met een moderne designkast. Bekijk het uitgebreide online aanbod en vind de kast in de juiste kleur, materiaal en afmetingen.