Toont alle 22 resultaten

Wandklokken kopen

De wandklok is speciaal voor aan de wand. Door middel van een schroefje is deze aan de muur te hangen. Het voordeel van een wandklok is dat deze geen ruimte inneemt. Hang de klok aan de wand en je hebt een mooie accessoire aan de muur. Het is functioneel doordat het de tijd aangeeft, maar tegelijkertijd creëer je wat meer sfeer doordat de wand wordt opgevuld. Vul de muur eventueel aan met andere accessoires of meerdere kleine klokjes.

Wandklokken in diverse stijlen

Voor elke woonstijl is wel een passende wandklok te vinden. Ben je een liefhebber van de landelijke stijl? Ga dan voor een landelijke wandklok. Ook zijn er veelal moderne wandklokken verkrijgbaar. Het is ook leuk om diverse stijlen met elkaar te combineren. Mag je graag veranderingen aanbrengen in het interieur? Dan kun je gemakkelijk een andere klok op deze plek neerhangen. Of hang er een ander woonaccessoire neer, zoals een fotolijst. Bijvoorbeeld van jou en je partner of van je gezin.

Voor elke muur

Er zijn analoge- en digitale wandklokken verkrijgbaar. Deze zijn er weer in verschillende groottes en stijlen. Heb je een grote en nog vrij kale muur? Ga dan voor een grote en prominente klok. Dit geeft een ruimte een uniek uiterlijk. Het filter op de website maakt het mogelijk om te zoeken naar een bepaalde kleur of materiaal. Bijvoorbeeld een strakke klok van metaal. Of wellicht een in een specifieke kleur, zoals zwart of bruin. Ben je opzoek naar klokken om neer te zetten? Kijk dan eens bij de tafelklokken. Kijk lekker rond op de website om te vinden wat past bij je interieur.