Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wijnrekken kopen

Lust je graag een wijntje? Heb je regelmatig wijn in huis? Maar weet je niet zo goed waar je ze kwijt moet? Berg ze dan op door middel van een wijnrek. Dit is ideaal om flessen op te kunnen bergen. Met een wijnrek bespaar je ruimte. Bovendien liggen ze stabiel. Ze kunnen niet omvallen en op deze manier kapotgaan. Ideaal om je lekkere wijntje op te kunnen bergen.

Functionele wijnrekken

Geef het wijnrek een plekje in de woonkamer en leg hier al je rode wijn in. Zo heb je gelijk een mooie woondecoratie. Heb je wijn dat gekoeld moet blijven? Zet dan een of meerdere wijnrekken in de kelder. Het is ook mogelijk om een stapelbaar wijnrek aan te schaffen. Hier kun je extra veel flessen in kwijt. Of kies bijvoorbeeld voor een wijnkoeler. Deze kan geplaatst worden in een bestaande tafel. Hiermee kun je tijdens een feestje altijd je wijn bij de hand, maar toch koel houden.

Diverse rekken

Het verschil in het aanbod van wijnrekken is met name het materiaal en het aantal flessen dat erin past. Qua materiaal kun je bijvoorbeeld kiezen uit metaal, hout, kunststof of ander materiaal als polyethyleen. Het aantal wijnflessen dat je kwijt kunt is afhankelijk van het model. De Malbec kan bijvoorbeeld 25 flessen kwijt. Deze is tevens verkrijgbaar in heel wat kleuren. Het heeft een apart model, wat zorgt voor een uniek interieur. Kijk rond op Meubelsvoorjou en zie wat er online verkrijgbaar is op het gebied van wijnflessen. Of filter op je wensen. Ga je voor design of wil jij juist veel flessen bergen?