Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Windlichten kopen

Opzoek naar sfeervol licht? Koop dan een of meerdere windlichten. De meeste zijn een beetje doorschijnend, zodat het licht van de kaars er mooi doorheen valt. Ze zijn heel geschikt voor bijvoorbeeld op tafel, een dressoir of voor in de vensterbank. Het geeft wat meer sfeer in een ruimte.

Windlichten voor binnen en buiten

Windlichtjes zijn heel geschikt voor binnen. Met name wanneer het in de winter ’s avonds eerder donker is. Steek een aantal kaarsjes aan en zet deze in de windlichtjes. Door het licht van de kaars wordt de woonkamer er gelijk een stuk gezelliger van. Er zijn ook windlichtjes die zijn voorzien van een klein ophangbeugeltje. Deze kun je op tafel zetten, maar ze zijn ook geschikt om ergens op te hangen. Bijvoorbeeld buiten, wanneer je op een zwoele zomeravond nog lekker buiten zit. De kaarsjes maken het dan wat gezelliger.

Kies een windlicht die past bij het interieur

Erg trendy op dit moment zijn de wat grotere windlichten. Bijvoorbeeld in de vorm van een grote vaas of een lantaarn. De lantaarns zijn vaak ook geschikt voor buiten. Of zet ze juist in de vensterbank. Dit geeft een mooi effect van binnen- maar ook van buitenaf. De kleinere windlichtjes zijn heel mooi om op tafel te zetten. Of zet er meerdere bij elkaar op een dienblad. Des te leuker om een aantal verschillende modellen en maten bij elkaar te zetten.

Maak gebruik van het filter

Op Meubelsvoorjou vind je allerlei soorten wind- en sfeerlichten van verschillende online webshops bij elkaar. Door het filter kun je heel gemakkelijk selecteren op kleur en materiaal. De windlichten zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk aan hout, metaal, glas, aardewerk en bamboe. Ben je opzoek naar een specifieke kleur? Vul in het filter dan de kleur naar keuze in.