Enig resultaat

Zitzakken

Lekker wegzakken? Dit kan met de zitzak. Een ideaal item wanneer je even helemaal wilt ontspannen met een boek. Er is ontzettend veel keuze als het gaat om zitzakken. Denk aan diverse materialen, kleuren en modellen. Er zijn ook modellen met een verwisselbare hoes. Handig wanneer je veel gebruikmaakt van de zitzak en deze graag schoon en fris houdt. Waar moet je op letten bij het aanschaffen ervan?

Wat is een zitzak?

Het is te vergelijken met een heel groot kussen. Wanneer je er op gaat zitten, vormt de zak zich naar je lichaam. Hierdoor kun je lekker wegzakken en comfortabel zitten. Wist je dat ze oorspronkelijk van een Italiaans ontwerp zijn? Met name in de jaren zeventig waren ze ontzettend populair. Sindsdien zijn er veel andere merken bijgekomen. De zitzak nu bestaat uit een kunststoffen omhulsel dat gevuld is met een bepaald product. Bijvoorbeeld korrels van kunststof of zaagsel.

Zitzakken en meer

Op Meubelsvoorjou vind je verschillende modellen van diverse merken. Zo heb je zitzakken in de vorm van een stoel, maar ook varianten met alleen rug ondersteuning. Er zijn ook varianten die meer het idee van een groot kussen hebben. Ze kunnen dan ook op meerdere plekken gebruikt worden. Sommige zijn geschikt om buiten te gebruiken. Deze hebben een extra stevige onderkant. Heerlijk om in de zomer buiten plaats te nemen op de zitzak. Wanneer je graag wisselt van kleuren is een variant met een verwisselbare hoes aan te raden. Naast zitzakken vind je in deze categorie ook diverse krukken. Kijk rond in het aanbod en vind een model naar keuze.